Handels- og donationsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for køb af varer

 

Generelle oplysninger

Det Danske Bibelselskab
Frederiksborggade 50
1360 København K

Telefon: +45 33 12 78 35
E-mail: bibelselskabet@bibelselskabet.dk
CVR-nr: 62905115

Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Vi opkræver ikke gebyrer. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Kortoplysningerne sendes via en krypteret (SSL) forbindelse. Oplysningerne vil ikke blive anvendt af andre og vil ikke blive givet eller solgt til andre. Bibelselskabet forbeholder sig ret til at afvise ordrer, der skal leveres til udlandet.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller 
  2. indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder (Visa eller Mastercard) 


Hvis du er registreret som kunde, kan du betale med faktura.

Det er muligt at betale med Mobile Pay/MyShop. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Aftaler kan udelukkende indgås med personer over 18 år. Aftaler med børn og unge kan alene indgås med personer over 18 år, der lovligt handler på barnet eller den unges vegne.

Levering og leveringstid

Lagervare: Levering 2-4 hverdage for levering til Danmark.
Skaffevare: Levering 4-6 hverdage for levering til Danmark.
Ved leveringstid ud over 6 hverdage vil du blive kontaktet per e-mail.
Levering af filer til download sker dog umiddelbart efter betalingen.
For guldtryk skal der beregnes en leveringstid på ca. 2 uger.

OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

OBS: Ved forudbestillinger leveres varerne i forbindelse med udgivelsesdatoen.

Specielt for e-bøger: Bestilte e-bøger leveres som et link til en downloadside. Linket ligger i ordrebekræftelsesmailen, som sendes inden for 15 minutter.

For at downloade og læse en e-bog med DRM-beskyttelse (ophavsretlig beskyttelse) skal du have installeret programmet Adobe Digital Editions og have registreret dig som bruger af dette program hos Adobe. Programmet SKAL være installeret og registreret inden e-bogen downloades. Programmet kan downloades her: www.adobe.com/products/digitaleditions

Leveringsomkostninger

Varer leveres i Danmark af enten Post Nord eller GLS afhængigt af, hvilket lager Bibelselskabet sender fra.

Onlinebetalte ordrer under kr. 499 tillægges leveringsomkostninger på kr. 49 ved levering i Danmark. Onlinebetalte ordrer over kr. 499 sendes portofrit (portofri levering kun i Danmark). Onlinebetalte ordrer til levering i udlandet eller Grønland og Færøerne tillægges leveringsomkostninger på kr. 199,- uanset ordrestørrelse.

Hvis du er registreret som kunde, kan du betale med faktura på samme betingelser.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger mulighed for at fortryde en bestilling hos Bibelselskabet, såfremt Bibelselskabet har modtaget underretning herom senest 14 dage efter, at du har modtaget den pågældende bestilling. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du kan sende en mail til netbutik@bibelselskabet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder herunder.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Bibelselskabet
Frederiksborggade 50
1360 København K
Tlf: 33 12 78 35
E-mail: mail@bibelselskabet.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_________________________________________________

Bestilt den: _______________________________________     

Modtaget den: _____________________________________

Forbrugerens navn: _________________________________ 

Forbrugerens adresse:  _______________________________ 

Forbrugerens underskrift: _____________________________     
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: _________________
 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Eventuelle returomkostninger skal du betale, ligesom du også har ansvaret for varen under returforsendelsen. Pak derfor varen godt ind, så den ikke bliver beskadiget under forsendelsen, og mærk pakken ”Retur”.

Pakken skal sendes til følgende adresse:

Bibelselskabet
Frederiksborggade 50, 1. th.
1360 København K

Returnering af varer i medfør af bestemmelserne om fortrydelsesret kan endvidere ske ved aflevering på samme adresse mandag til torsdag fra kl. 9-16 og fredag fra 9-15. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, dvs. Fortrydelsesret kan ikke gøres gældende ved køb af lydoptagelser som lydfil, der transmitteres via internettet samt AV-materiale og elektroniske udgivelser, hvor original indpakningen er brudt.

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er begyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.

Specielt for e-bøger: Ved køb af e-bøger leveres ydelsen på en fil til download straks efter køb. Du har ikke fortrydelsesret på disse filer, da du har givet dit samtykke til strakslevering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan du reklamere. Du har som forbruger 2 års reklamationsret i overensstemmelse med købeloven.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varer der returneres med reklamation kan leveres til os uden omkostninger, medmindre det ved den efterfølgende besigtigelse viser sig, at varen ikke lider af mangler, idet vi da forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr svarende til forsendelsesomkostningerne. Vi leverer en ny vare inden 3-6 dage, såfremt varen er på lager, og såfremt der er tale om mangler ved den oprindelige vare. Hvis ny levering ikke er mulig, vil vi tilbagebetale beløbet via bankoverførsel inden for 8-10 dage.

Returnering eller reklamation med angivelse af bankkontonummer til evt. tilbagebetaling skal ske til adressen:

Bibelselskabet
Frederiksborggade 50, 1. th.
1360 København K

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Ansvar

Som forbruger er du beskyttet af den gældende lovgivning ifølge Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Bibelselskabets Boghandel kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der er omfattet af dansk lovgivning.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Det Danske Bibelselskab og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på bibelselskabet.dk er Det Danske Bibelselskab.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: bibelselskabet@bibelselskabet.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Bibelselskabets netbutik på netbutik@bibelselskabet.dk.Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Betingelser for indgåelse af fast gaveaftale via betalingsservice


Fast gaveaftale via betalingsservice

Når en gavegiver støtter Bibelselskabet igennem en fast gaveaftale, gives der lov til at Bibelselskabet trækker det valgt beløb 1 gang hver måned d. 1.

Priser

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en fast gaveaftale.

Kvittering

Gavegiver modtager en kvittering via betalingsservice ved hver betaling. Hvert år modtages et kvitteringsbrev fra Bibelselskabet med en opgørelse over det beløb, som er indberettet til SKAT.

Køb og ansvar

Hvis gavegiver vælger at beløbet er knyttet til et specifikt projekt, vil hver efterfølgende donation gå til samme projekt. Hvis gavegiver har oplyst sit CPR-nr. til Bibelselskabet med henblik på skattefradrag efter gældende regler, vil Bibelselskabet sørge for indberetning til SKAT af det samlede donerede beløb. Derudover er der ingen modydelse fra Bibelselskabet til gavegiver, ligesom at gavegiver ingen forpligtelser har på baggrund af donationen.

Registrering af oplysninger

Bibelselskabet registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Bibelselskabet gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet. Bibelselskabet bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos Online Fundraising, hvor oplysningerne krypteres.

Fornyelse

Ved indgåelse af fast gaveaftale gives Bibelselskabet lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon med henblik på at forny gaveaftalen, når betalingskortet udløber eller spærres. Hvis der er løbende betalinger fra et kort, og du skifter / fornyer kortet, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om at du fornyer kortidentifikation, med det nye korts data.

Ophør

Hvis gavegiver ønsker at stoppe sin faste gaveaftale, kan dette ske ved at kontakte Bibelselskabet på e-mail eller telefon. For så vidt ophørsønsket tilkendegives inden 10 dage før betalingsdatoen, vil den faste gaveaftale stoppe før næste betaling.

Fortrydelsesret

Der er gives ingen fortrydelsesret på din donation over en fast gaveaftale via betalingsservice.

Reklamationsbehandling

Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer:

Det Danske Bibelselskab
Frederiksborggade 50
1360 København K

bibelselskabet@bibelselskabet.dk
tlf: 33 12 78 35

Betingelser for indgåelse af medlemskab

Løbende betaling af medlemskontingent via betalingsservice
Som medlem af Bibelselskabet betales et årligt kontingent på 200 kr.
Ved en betalingsaftale gives der lov til at Bibelselskabet trækker det valgte beløb 1 gang årligt. For at oprette en betalingsaftale skal medlemmet oplyse CPR. nr.

Ved indgåelse af en betalingsaftale gives Bibelselskabet lov til at kontakte medlemmet på e-mail og telefon med henblik på at forny betalingsaftalen, hvis denne udløber eller spærres.

Priser
Ud over kontingentprisen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en betalingsaftale.

Medlemskontingentet er ikke skattefradragsberettiget og bliver derfor ikke indberettet til SKAT.

Registrering af oplysninger
Bibelselskabet registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med kontingentbetalingen. Oplysningerne videregives ikke, men gemmes i fem år til brug i regnskabet.

Ved oprettelse af en betalingsaftale for løbende betaling af medlemskontingent vil Bibelselskabet sende medlemmet orientering om det nationale og internationale arbejde.

Ophør
Hvis medlemmet ønsker at stoppe sin betalingsaftale, kan dette ske ved at kontakte Bibelselskabet på e-mail eller telefon. For så vidt ophørsønsket tilkendegives inden 10 dage før betalingsdatoen, vil betalingsaftalen stoppe før næste betaling.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på løbende kontingentbetaling via betalingsservice.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl eller problemer ved kontingentbetalingen kan gives til følgende e-mail, telefonnummer eller adresse.

E-mail: bibelselskabet@bibelselskabet.dk
Tlf.: 33 12 78 35

Det Danske Bibelselskab
Frederiksborggade 50
1360 København K

Handels- donationsbetingelserne er senest opdateret den 15. juni 2022.

Drengen der ville tælle stjernerne

Og mange flere af de allerbedste historier fra Det Gamle Testamente
Drengen der ville tælle stjernerne
299,95

Forfatter: Louise Langhoff Koch
Illustrator: Birgitte Ahlmann
Sidetal: 160 sider
Indbinding: Indbundet m. lærredsryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-317-6
Mål: 20,5 x 26 cm
Andet: Med læsebånd